Beste ideeën en gedachten over het reizen van Keulen

Eau de cologne net als elke andere stad van de industrieel Duits is te druk en is bekend voor de zakelijke en financiële activiteiten in de stad. De hele stad Keulen is ook in tweeën gedeeld door de Rijn. Administratief wordt verdeeld in Milaan en wordt gevormd van ongeveer vijf districten. Op de westelijke oever van de rivier bevinden zich de handen en voeten districten tellen om zo Altstadt-Nord en Aldstadt-Süd, Neustadt-Nord en Neustadt-Süd. Dit hele gebied staat bekend als de ring en de straten ook hier zijn gevuld met ruime bars, restaurants, clubs, winkelcentra, bezienswaardigheden en attracties. Op de oostelijke oever van de Rijn, daar zul je krijgt Deutz. Op Südstadt kunt u een groot aantal live muziek bars, dan en zo goed als er een groot aantal theaters te zijn beschikbaar in dit gebied. De stad is ook een belangrijk centrum van het onderwijs als gevolg van de specifieke locale en de bevolking als er voorzien. Het stuk van de studenten kan worden gevonden op gebieden rond Barbarossaplatz en Zülpicher Platz, en, als volgens de smaak en eisen zijn er ook vele bars en clubs als rond dit gebied, dat voldoet aan het jongere publiek. De Belgische wijk ook in de stad is een ander het beste ter plaatse dat een toerist niet mag vergeten te reizen. Echter, alvorens de reis van de cologne krijg je een vooraf een van de begroting Cologne Hotels te boeken voor je.

Er zijn veel aantrekkelijke plekken in Keulen voor een toeristische attractie genot en de reis van de stad kan beginnen vanaf de Kölner Dom, dat is te massief en aantrekkelijke donkere kathedraal die aanwezig is het goede nummer van uitzichten over de stad dat ongeveer 509 trappen vereist in de te bereiken daar op de top. Een andere mystieke gebouw als een bezoek waard in Keulen is het Die Kölner Synagoge. Het Romeinse Rijk in de stad als de tijd in het verleden had de controle van ongeveer twaalf kerken in Keulen en deze kerken bieden een uitstekende uitstraling en touch worden afgelegd die er voor hun historische en architectonische uitstraling. Ook daar zijn ook veel goed erkende musea in de stad en met inbegrip van het Museum Ludwig, Museum für Angewandte Kunst, het Römisch-Germanisches Museum en Rautenstrauch-Joest-Museum für Völkerkunde.

Een andere betere optie om uit te geven van uw tijd in Keulen is de Februari want het is de tijd van fest en carnaval in de stad. Op deze winter festival zul je jezelf omringd te zijn in de menigte van de lokale bevolking en toeristen. Andere activiteit waar u kunt genieten jezelf in in Keulen reizen is het winkelcentrum. Winkelen is allemaal uniek in Keulen als verschillende districten vertellen dat er meer te weten over de verschillende soort unieke shopping items en geschenken in de stad.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!